Jobbidrett.no

Jobbidrett.no

Om oss

Jobbidrett AS er et rekrutteringsselskap som leverer tjenester innen idrett og treningssenterbransjen. Vårt team har lang og bred erfaring fra ulike nivåer innen norsk idrett og treningssenterbransjen. Vi bistår i å finne riktig medarbeider, enten det gjelder tidsbegrenset eller fast ansettelse, på alle nivåer.

‘Vi vet at trening er profesjonsarbeid’

Jobbidrett leter etter kandidater som vil jobbe innen vårt segment. Vi søker derfor kandidater som vil jobbe innen våre fagfelt som er Trener, instruksjon, coaching, administrasjon, behandlign og salg/markedsføring rettet mot idrett og treningssenterbransjen. Eksempler på stillinger vi rekrutterer til er: Trenere på ulike nivåer i idretten

Ledere/Administratorer på ulike nivåer i idretten

Personlige trenere

Daglige ledere

fysioterapeuter,kiropraktorer

Sportssjef

Idrettspedagoger

Idrettskonsulenter

Faglærer idrett

Fysiske trenere

Instruktører

Treningsveiledere

Resepsjonister

Salg/markedsføring

og andre stillingstitler som faller innenfor vårt segmentet.

Som uregistrert kandidat kan hverken vi eller de rekrutterende bedriftene vite noe om deg – Vi  anbefaler  derfor at det opprettes en cv hos oss. .

Slik gjør du profilen din attraktiv

Vi anbefaler naturligvis at profilen er så komplett som mulig, men at det minimum skrives profiltekst samt enten laster opp Cv som dokument og eller skriver dette inn ved hjelp av feltene.

Alt dette bidrar til å gjøre deg mer interessant.

Har du har spørsmål eller input, kan du alltid kontakte oss

Om Jobbidrett AS

jobbidrett.no er stillingsportalen for idretten og treningssenterbransjen og leveres og driftes av jobbidrett AS. Jobbidrett.no er et tilbud til jobbsøkere og arbeidsgivere, der arbeidssøker kan du enkelt få oversikt over ledige stillinger innen idrettsklubber, idrettsforbund, undervisningsteder, treningssentere, øvrige idrett og treningsrelaterte yrker.

Kontaktinformasjon

  • Jobbidrett AS
  • (+47) 95071972
  • post@jobbidrett.no
  • 912299627 MVA

Følg oss på

Create Job Alert